6 ιδέες για πιο ενδιαφέροντα projects στις σχολικές αίθουσες!


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Τα projects έχουν μπει δυναμικά και στις ελληνικές σχολικές τάξεις και μάλιστα αποτελούν ίσως τις πιο αγαπημένες ώρες των μαθητών πέρα από τα....διαλείμματα! Δεν είναι μάλιστα λίγες οι περιπτώσεις που ανοίγουν δρόμους για μικρούς επιστήμονες ή για σχολικές διακρίσεις που επιτρέπουν στα παιδιά να ονειρεύονται ένα διαφορετικό και επιτυχημένο μέλλον. 


Οι ιδέες για το τί μπορεί να γίνει σε αυτές τις ώρες είναι πολλές και η τεχνολογία έρχεται να τις πολλαπλασιάσει. Στο σημερινό άρθρο θα δείτε 6 τέτοιες ιδέες που μπορούν να δώσουν ιδέες για νέες ιδέες κοκ!

 

Για παράδειγμα με ένα απλό tablet και μία (πολύ εύκολη στη χρήση) εφαρμογή μπορούν οι μαθητές σας να γυρίσουν το βίντεο της τάξης τους, αφιερωμένο σε όποιο θέμα επιθυμούν. Επίσης, μια ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα είναι οι προσκεκλημένες ομιλίες από ειδικούς διαφόρων τομέων, ακόμα και μέσω skype! Φανταστείτε πόσοι νέοι τομείς θα γίνουν γνωστοί στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο. Και αν θέλετε να δείτε αν έχετε μελλοντικούς επιχειρηματίες στην τάξη σας, ξεκινήστε να δημιουργείτε τη δική σας επιχείρηση. 

 

Οι ιδέες άπειρες! Ποια θα διαλέξετε;

 

Ετικέττες: class, technology, project


Ενημέρωση: 30-05-2019 06:42 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα