Δάσκαλοι...από το σπίτι!


Κατηγορία: Άρθρα
Συνεισφορά: Ελένη Ρεβέκκα Στάιου - erstaiou@media.uoa.gr


Η καθημερινότητα πλέον έχει αλλάξει για άλλους από τη στιγμή που μένουμε σπίτι! Υπάρχουν όμως και κάποιες κατηγορίες επαγγελματιών που θα πρέπει να συνεχίσουν την εργασία τους και μάλιστα πολύ διαφορετικά από πριν, σε νέες συνθήκες και με νέες υποδομές. Εκεί ανήκουν και οι δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί διαφόρων βαθμίδων που καλούνται το μάθημα που έκαναν μέσα σε μια σχολική τάξη ή σε μία πανεπιστημιακή αίθουσα να το κάνουν πλέον από το σαλόνι τους. Ανεβαίνει όμως και άλλο το επίπεδο δυσκολίας κάποιες φορές...Τί γίνεται όταν είναι ταυτόχρονα και γονείς μικρών παιδιών;


Σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές, γι' αυτό και στο σημερινό άρθρο θα βρείτε 8 πολύ χρήσιμα tips για πώς μπορεί να κρατηθεί μια ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή ζωή, με παιδιά, και στην επαγγελματική ζωή ενός δασκάλου που πρέπει να εξακολουθήσει να διδάσκει μέσα στον...χαμό!

 

Τα tips αυτά είναι απλά, αλλά θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε. Για παράδειγμα πώς θα κάνετε ένα πρόγραμμα, πώς δεν θα...ντραπείτε αν συμβεί κάποια αναποδιά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και τελικά πώς και τα δικά σας τα παιδιά θα πάρουν θετικά πράγματα από τους μαθητές σας. 

Ετικέττες: corona virus, teaching, students, parents


Ενημέρωση: 26-03-2020 08:57 | Αρχείο Κατηγορίας Άρθρα